Најмладите од детската градинка ЈОУДГ „Мајски Цвет“ Битола со честитки за 8ми март во ЈКП Водовод Битола

Денеска децата од градинката ,,Мајски Цвет”, во придружба на нивните воспитувачки и директорката на градинката го посетија Јавното Комунално Претпријатие Водовод Битола.

Нивната посета беше одбележана со рецитал од неколку стихотворби и песнички, после што поделија рачно дизајнирани честитки и испратија порака за среќен 8-ми Март до сите жени во претпријатието.